KAPACITET

Den ideelle samarbejdspartner inden for el-installation skal være i stand til at løse opgaverne ordentligt. Det kræver naturligvis de rigtige værktøjer og medarbejdere. Men det kræver i høj grad også kapacitet, uanset om det handler om mennesker, teknik eller tid. Planlægning og fleksibilitet skal følges hånd i hånd, og her ser vi kapacitet som kodeordet for at få det hele til at fungere ordentligt.
Det kan handle om, at vi aldrig tager for mange opgaver ind til at kunne håndtere dem. Men det kan også sagtens handle om noget så enkelt som, at vi altid har det nødvendige udstyr og komponenter i vores biler. Tid er som bekendt penge. For både dig og for os.

 

VIDEN

Vi lever af vores viden, som hele tiden skal udbygges for at vi kan være konkurrencedygtige.
Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores medarbejdere inden for de nyeste teknikker og metoder samt sikkerhed.
Det sikrer dig en samarbejdspartner, som altid er på forkant med udviklingen inden for el-installation.

 

VILJE

Hemmeligheden ved en god virksomhed er i høj grad de mennesker, som arbejder i den.
Det handler om vilje.
Og om at have det sjovt med det, man laver. For selv om alt det, vi beskæftiger os med, er både avanceret og yderst teknisk funderet, så vil det til stadighed altid fascinere os at få ting til at fungere.
Viljen til at få ting til at fungere handler også om at se ting i en større helhed. Søren Buchreitz startede virksomheden helt fra bunden i 1994 uden nogen kunder, med med en vilje til at skabe en virksomhed, der kunne vokse og udvikle sig til en af trekantområdets væsentligste aktører inden for el-installation. Det lykkedes. Brian G. Rasmussen blev i 2004 medejer af virksomheden, og i dag har Buchreitz udført entrepriseopgaver for langt over 100 millioner kroner.

29-01-2019

michael test

test