Overvågning

Overvågningskamera anvendes i dag ikke kun i forbindelse med sikring, men også i forbindelse med service og drift for at optimere og udnytte de enkelte ressourcer bedst muligt.

At udføre de rigtige løsninger af overvågningskamera i virksomheder i dag er en opgave, der kræver stor erfaring. For at sikre, at opgaven bliver udført korrekt og kameraovervågningssystemet rent faktisk opfylder de krav, som kunden ønsker.

Der findes mange produkter på markedet i lige så mange kvaliteter og forskellige priser. Derfor er det ofte umuligt for "ikke-faglærte folk" at finde de rigtige produkter og den helt rigtige service.

Hos Buchreitz A/S vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten, da erfaringen altid har vist, at kvalitet og pris hænger sammen.

Der findes mange kameraer, der ikke giver et brugbart billede og genkendelseseffekten er ringe pga. lysindfald, mørke, skygger eller blot ringe kvalitet.
Brugervenligheden i softwaren er ligeledes en vigtig faktor, der skal være let at bruge i dagligdagen, hvis man skal tilbage og se gamle optagelser.

Buchreitz A/S har uddannede ITV-teknikere. Vi besøger efter aftale installationsstedet og udarbejder relevante løsningsforslag.

Overvågningskamera anvendes i dag ikke kun i forbindelse med sikring, men også i forbindelse med service og drift, for at optimere og udnytte de enkelte ressourcer bedst muligt.

At udføre de rigtige løsninger af overvågningskamera i virksomheder i dag er en opgave, der kræver stor erfaring. Netop erfaringen er nødvendig for at sikre, at opgaven bliver udført korrekt og at kameraovervågningssystemet rent faktisk opfylder de krav, som kunden ønsker.

Kontakt Buchreitz A/S på tlf. 76341010 for yderlige informationer.